¦wiat Dusz, Anio³y, Wy¿sze Ja¼nie, Oczyszczanie

Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor W±tek: Energia nie tylko seksualna  (Przeczytany 710 razy)

Aquu

• Zaawansowany u¿ytkownik
  • P³eæ: Mê¿czyzna
  • Wiadomo¶ci: 375
Odp: Energia nie tylko seksualna
« Odpowied¼ #15 : Maj 18, 2010, 02:22:41 »

To ja mam ma³y problem, kiedy tylko zobaczê jak±¶ niebrzydk± kobietê i choæby na chwilê przemknie mi my¶l o cielesno¶ci, seksualno¶ci (czasami nawet nie¶wiadoma) albo zawieszê gdzie¶ wzrok od razu czuje gniecenie z ty³u czakry sakralnej. Tzn. ¿e ze wszystkimi na oko³o uprawiam seks energetyczny? ??? Gdy tylko to poczuje to od razu mi siê odechciewa i staram siê na to ssanie i wymianê zamkn±æ, zazwyczaj siê udaje.
Podobnie mam gdy zobaczê jaki¶ obrazek, zdjêcie z podtekstem seksualnym, takich porostu unikam. Ale jak jestem super nieprzytomny, zmêczony z jakiego¶ powodu to mnie do takich rzeczy ci±gnie, wtedy chwilê popatrzê i jakby mi jest lepiej. Nie podoba mi siê to.

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
  • P³eæ: Kobieta
  • Wiadomo¶ci: 1503
    • stare forum
« Odpowied¼ #16 : Maj 18, 2010, 03:12:33 »

no ale ty masz w ogóle pootwierane czakry i ca³y jeste¶ "medytacj± wymiany". seks po prostu czuæ najwyra¼niej, bo jest to g³êbokie. no a poza tym jeste¶ w wieku ¿e tak powiem rozp³odowym, u m³odych mê¿czyzn chyba tak siê w³a¶nie dzieje ;D za to pewnie dobrze by³oby zbadaæ czemu tak siê dzieje, czyli musia³by¶ siê pozastanawiaæ nad tymi odczuciami, nie tylko je wygaszaæ.
wszystko jest energi±

Niko

• Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 587
energia, nie tylko seksualna
« Odpowied¼ #17 : Lipiec 27, 2010, 09:20:32 »

... trzeba unikaæ seksu z nieczystymi, ale my¶lê ¿e nad seksem z w³asnym ma³¿onkiem albo bym solidnie popracowa³a, albo szybko siê rozwiod³a. tak czy inaczej wymiana energetyczna przy takiej blisko¶ci jak ma³¿eñska, nastêpuje nieustannie. no i co z potrzebami tej drugiej osoby? nic tylko przyprawiæ rogi ;)

Rozi ja tez pomysla³am o potrzebach tej drugiej osoby i nie czu³abym siê fajnie na jej miejscu...raczej oszukana no i nie mówi±c o niezaspokojeniu mojego nie byle jakiego  temperamentu

Acha teraz dopiero rozumiem te wpisy. Dziêki.

Niko

• Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 587
« Odpowied¼ #18 : Lipiec 28, 2010, 11:05:11 »

Wrzucê to na razie tutaj.

Robi³em sesje z pewn± kobiet±. I takie ma³e sprawozdanie.

Pierwsze pojawi³ siê ból w jajnikach. Okaza³o siê, ¿e wszystko zaczê³o siê od ¶redniowiecza. Kobieta ta tr±bi³a wszem i wobec, ¿e nie istnieje co¶ takiego jak "niepokalane poczêcie". Po swoich ustawicznych przemowach zosta³a skazana - przez poczucie winy, bo wierzy³a w mi³o¶æ Jezusa, ale nauki kap³anów ju¿ siê jej nie podoba³y - na ¶mieræ. Po³o¿ono j± na stole - od tego zreszt± sesja siê zaczê³a i wbito jej dwa sztylety, ka¿dy do jednego jajnika. Nastêpnie wyci±gniêto je i wlano w krwawi±ce miejsca gotuj±ce siê "co¶" - co ostatecznie wychodzi³o pochw± w postaci bursztynów.
Wycofali¶my energie oceny "niepokalanego poczêcia", pozwolili¶my wierzyæ innym w co tylko chc±, zrezygnowali¶my z nauczania - jak prawda wygl±da. Wycofanie dotycz±ce bycia ofiar±, energie gwa³tu w ciele - alfonsów przywo³a³em, ale tylko dwie dosyæ oddalone osoby siê pojawi³y - ten etap jako¶ szybko poszed³. Poprosili¶my mi³o¶æ o naprawienie cia³a i narz±dów p³ciowych. Tu by³ strach, bo ca³y eksperyment prowadzi³o czterech zakapturzonych mnichów (kapucynów chyba) - uczynili¶my wycofanie strachu i lêku, powierzenie, wybaczenie, wycofanie z grania roli ofiary i poddawania siê energiom katów. Dodam, ¿e ta kobieta zasypia³a - jak mówi - trzymaj±c rêce na jajnikach czyli tak jakby ba³a siê je straciæ (my¶lê teraz, ¿e silne parcie dziewczyny na dziecko jest dyktowane strachem i motywem: teraz zrobiê dziecko, a potem niech siê dzieje co chce). Strach albo zaufanie do mi³o¶ci.   

Nast±pi³ nag³y ból w jajniku i okaza³o siê, ¿e na jednym z nich jest naro¶l. Ona wygl±da po d³u¿szym ogl±dniêciu jak takie babeczki czarne. Zdrowy jajnik jest ró¿owy, a ten by³ pomarszczony i mia³ kilka takich naro¶li. Pytam siê kobiety: "Po co to trzyma?", "Do czego jej to kiedy¶ s³u¿y³o?". Us³ysza³em "do zbierania jajeczek". Poprosi³em mi³o¶æ o pokazanie jej jak wygl±da zdrowy i chory jajnik - to siê zastanawia³a czy to pu¶ciæ. Potem dopiero przysz³o zrozumienie, ¿e zbieranie jajeczek dotyczy pó¼nego porodu (50, 60 lat) - by³ to swego rodzaju wspomagacz. W koñcu zdecydowa³a siê pu¶ciæ i przetransformowaæ.

Pojawi³ siê temat wstydu seksualnego, chowania w³asnych uczuæ i potrzeb. Kobieta, a raczej dziewczyna wyczu³a, ¿e ma miêdzy sercem, a splotem czarn± kropkê. Ja mówiê: "Wyci±gaj, ale popro¶ mi³o¶æ o naprawienie wszystkich wewnêtrznych organów". Wyci±ga i wyci±ga i mówi: "To jest wielki szpikulec".
Ja: Kto ci to wbi³?
K: Moja mama.
Ja: Kiedy to uczyni³a? Co siê sta³o?
K: Nie wiem.
Ja: Prosimy mi³o¶æ o inspiracjê.
K: Jak by³am ma³a - nigdy tego nikomu nie mówi³am - zabawi³am siê chyba pierwszy raz w ¿yciu sama ze sob± i mama mnie na tym przy³apa³a. Krzycza³a g³o¶no, zbi³a mnie, mówi³a, ¿e tak nie wolno, to z³e.
Poprosili¶my o wybaczenie dla zachowania mamy, o przebaczenie i zaczêli¶my od akceptacji swojego cia³a, seksualno¶ci i ogólnego dzia³ania organizmu i jego potrzeb. By³y za³o¿one dodatkowo ³añcuchy na rêce i kody obrzydzaj±ce seks.

Jeden z mora³ów w przerabianiu spraw zwi±zanych z seksem, zwi±zkami, blisko¶ci± dotyczy przygl±dniêcia siê dzieciñstwu i swoim poczynaniom w trakcie wchodzenia w doros³o¶æ.