A³tajska droga do mi³o¶ci
http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,10363510,wiadomosc.html"Nagle poczu³am, ¿e przenika mnie szczególna fala energii. £zy same nap³ynê³y mi do oczu, a serce zaczê³o ko³ataæ siê w piersi. Wszystkie komórki mojego cia³a oraz dusza przyjmowa³y strumieñ oczyszczaj±cej energii pe³nej mi³o¶ci, harmonii i boskiego b³ogos³awieñstwa. Wreszcie otworzy³y siê drzwi i do pokoju wkroczy³ mistrz A³taj Chi ubrany w szamañski strój z emblematem Szambali na piersiach. Od ca³ej jego postaci bi³a tak silna energia mi³o¶ci, której wcze¶niej nie do¶wiadczy³am ani od swojej matki, ani od ¿adnej bliskiej mi osoby. Zrozumia³am wtedy, ¿e o¶wiecenie i wyp³ywaj±ca z niego wiedza to przede wszystkim ca³kowicie bezinteresowna mi³o¶æ, mog±ca uzdrowiæ serce i duszê. A³taj Chi opowiedzia³ nam o swojej drodze ¿ycia, o¶wieceniu i wyprawie do Szambali. Za pomoc± prostych s³ów przekaza³ nam wiedzê o tym, jak cz³owiek sam zadaje sobie cierpienie odgradzaj±c siê grub± ¶cian± od boskiej energii mi³o¶ci. Na zakoñczenie spotkania ka¿dy z nas otrzyma³ z r±k mistrza szamañski talizman."
Tek¶cik milutki, a jak wygl±da A³tajski mistrz duchowy?
Szaman na pewno, przypatrzmy siê na czym owo szamañstwo polega?
A³taj Chi
Analiza czakramów:
spora podstawa
seksu ma³y i pokodowany [nie ma zwyklych ludzkich relacji]
obci±¿enia inicjacjami
splot ogromny - pokodowany ku zablokowaniu materializacji [dzia³am bo trzeba dzia³aæ, bo duchy mówi±, ze trzeba dzia³aæ - co¶ w tym gu¶cie], wahania miêdzy depresj± a mani±.
obci±¿enia inicjacjami
serce ogromne, trochê mniej przyblokowane ni¿ splot, ale identyczny rodzaj pokodowania [kocham, bo trzeba kochaæ, duchy mówi±, ¿e trzeba, to robiê]
obci±¿enia inicjacjami
gard³o niewielkie - samemu nie trzeba za bardzo kombinowaæ, wiêc siê nie my¶li za du¿o
trzecie oko ogromne - pokodowany identycznie ku zablokowaniu materializacji [dzia³am w sferach niewidzialnych bo trzeba dzia³aæ, bo duchy mówi±, ze trzeba dzia³aæ - co¶ w tym gu¶cie], wahania miêdzy depresj± a mani±
obci±¿enia inicjacjami
korona niewielka i zidealizowana - przekonanie "nie trzeba za bardzo kontaktu z Wy¿szymi Si³ami, Bogiem".
1 cz. duchowy, odpowiadaj±cy za mo¿liwo¶æ osobistego realnego prowadzenia innych osób po ¶cie¿ce duchowej - wahad³o stoi - brak aktywno¶ci
Obci±¿enie transami.
Obci±¿enie inicjacjami na cia³ach subtelnych: eterycznym, mentalnym, buddialnym
Brak wej¶æ, brak pogryzieñ, brak krokodyli.