Świat Dusz, Anioły, Wyższe Jaźnie, Oczyszczanie

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor Wątek: Spadki energetyczne, słabość  (Przeczytany 525 razy)

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
Odp: Spadki energetyczne, słabość
« Odpowiedź #45 : Lipiec 31, 2010, 12:31:58 »

no to aquu, jak ci tak dobrze idzie w obe, to rób to. oczyszczenia można robić na różne sposoby, ważne, żeby sobie przy tym samemu nei kłamać. a myślę, że jak dużo popraktykujesz kontaktu z duszą w obe, to potem ci będzie łatwiej robić to w realu.
a jeszcze powiedz, jak jesteś w obe, to co się dzieje z duszą? na czym polega kontakt z nią?
wszystko jest energią

Aquu

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #46 : Lipiec 31, 2010, 12:45:17 »

To nie było w obe, tylko po, jak już się obudziłem. Wspomniałem o tym tylko przy okazji. W obe nie mam takiej świadomości żeby logicznie myśleć. Jak kotu dawałem jeść to już była rzeczywistość.
Na Twoje pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć. Dwa razy w obe starałem się poczuć duszę i wtedy jakby ona mnie zaczęła gdzieś kierować - taki autopilot - nie miałem nad tym kontroli. Ale moje obe są krótkie, jak się tylko oddale to się kończy. Mam jakieś blokady, albo braknie mi energii.

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
« Odpowiedź #47 : Lipiec 31, 2010, 12:47:54 »

ha, no to znaczy, że coś u cię drgnęło wreszcie? :)
gratulejszyn :)
wszystko jest energią

Aquu

« Odpowiedź #48 : Lipiec 31, 2010, 12:50:49 »

Nie wiem czy coś drgnęło, myślę, że to też kwestia tego że byłem naenergetyzowany po NEW i super zrelaksowany po drzemkach :)

O co chodzi z tym kłamaniem samemu sobie?

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
« Odpowiedź #49 : Lipiec 31, 2010, 06:13:40 »

z kłamaniem, chodzilo mi tak ogólnie, żeby się nie oszukiwać, że coś się już przerobiło, jak sie udaje, że coś jest przerobione, kiedy nie jest. takie typowe u rozwojowców. nie chodzi o nie ufanie sobie, bo trzeba ufać, tylko że zaufanie a oszukiwanie się to dwie różne sprawy. wiec trzeba ufać, ale być względem siebie uczciwym, nie kłamać sobie w niczym. a kłamie się jak się czegoś w sobie boi, wstydzi, jak się nie chce do czegoś przyznać wewnętrznie. wtedy zamiata się brudy pod dywan, zamiast się z nimi zmierzyć.
nie miało to związku z sesją, którą opisałeś, tylko tak ogólnie, ciąg myślowy, dotyczący oczyszczania.
wszystko jest energią

Aquu

« Odpowiedź #50 : Sierpień 02, 2010, 03:22:13 »

Dziś byłem 3 godziny na rowerze żeby się zmęczyć i móc wcześniej zasnąć. Jutro (w sumie dziś) zaczynam praktyki w szpitalu i nie chciałem jechać niewyspany co by nie chłonąć energii z otoczenia jeszcze bardziej niż zwykle. Trochę się teraz dziwię, bo fizycznie byłem (obecnie trochę już mniej) zmęczony, ale w środku - energetycznie, mentalnie - jakby odnowiony. Miałem (mam) wrażenie jakby energie zaczęły płynąc, jest jakiś ruch, czuję się silniejszy, bardziej zadowolony. I nie mogę zasnąć :D Leże już drugą godzinę, w zasadzie zrezygnowałem ze snu na razie. Idę sobie pomedytować. A jutro muszę coś wymyślić żeby nie iść na praktyki - czyli skłamać. Nie lubię tego robić, ale cóż... może powiem, że kot dostał sraczki... Mam przynajmniej naukę żeby nie uciekać od aktywności fizycznej. Dotychczas wolałem sobie poleżeć w wyrze i poenergetyzować czakry czy coś w ten deseń. Teraz będę robił raz to raz to :P

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
« Odpowiedź #51 : Sierpień 02, 2010, 12:20:56 »

aquu ;D
wszystko jest energią