¦wiat Dusz, Anio³y, Wy¿sze Ja¼nie, Oczyszczanie

Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukanie zaawansowane  

Autor W±tek: Ludzie pierwotni i ewolucyjni  (Przeczytany 109 razy)

pk

• Aktywny u¿ytkownik
  • Wiadomo¶ci: 184
Odp: Odp: Odp: Jaka to dusza :)
« Odpowied¼ #15 : Lipiec 08, 2010, 12:43:19 »

akurat empatiê to on ma cholernie rozwiniêt±, wrêcz czuje jak druga osoba zareaguje na jego wypowied¼
ale to nie jest empatia  ;)
empatia to odczuwanie emocji drugiej osoby tak?
popraw mnie je¶li siê mylê.

akwroclaw

• Aktywny u¿ytkownik
  • Wiadomo¶ci: 185
    • Moja strona o rozwoju duchowym
« Odpowied¼ #16 : Lipiec 08, 2010, 12:51:37 »

Rozi, mam nadziejê, ¿e nie czujesz siê przymuszana przeze mnie i moje teksty do poznania kr.

Symbiont mo¿e byæ pomylony z inicjacjami/energiami jaszczurzymi, istotnie. Pamiêtam takiego pana, którego pokaza³a¶ w pierwszym po¶cie w tym w±tku. On ma takie energie [i to s± dla niego jego naturalne energie], ale symbionta nie ma.

anton - trafi³e¶ dobrze! te¿ tak mi siê zdaje, ¿e du¿a czu³o¶æ ego nie oznacza empatii. Niemniej przyjacielsko¶æ mo¿e byæ - mam kilku znajomych z kr i da siê byæ z nimi przyjaznym.. jako¶ ¿yjê [jednak wiem, ¿e mogê byæ pojedzony, pogryziony, wiêc uwa¿am, co robiê i mówiê].

Symbionty maj± hiperczu³o¶æ na odpowiedzi na w³asne prowokacje. Dlatego te¿ tak ³atwo znajduj± ofiary, bo s± super czu³e. Wiele razy opisywa³em, jak wystarczy siê nie tak popatrzeæ, albo daæ znaæ mow± cia³a - i od razu lec± macki. Nawet nie trzeba specjalnie czego¶ mówiæ, ¿eby zostaæ potraktowany jak potrawka.
http://swiatducha.wordpress.com - moja strona ¦wiat Ducha

pk

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #17 : Lipiec 08, 2010, 12:57:37 »

jak te macki i pogryzienie siê objawiaj±?
jakie¶ wysysanie energii, przelewanie brudów na drug± osobê?
mo¿e bardziej fizyczne obja¶nienie tego, hm? :p

akwroclaw

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #18 : Lipiec 08, 2010, 01:02:44 »

rozumiem pk, ¿e pytanie jest do mnie?

powtarzam namiar zewnêtrzny, gdzie s± odpowiedzi na wiêkszo¶æ pytañ z naszej okolicy galaktyki dotycz±cych kr  ;)

http://swiatducha.wordpress.com/obciazenia-duchowe/krokodyle/

pk

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #19 : Lipiec 08, 2010, 01:09:45 »

tak tak, do ciebie. dziêki, poczytam ;D

anton

• Aktywny u¿ytkownik
  • P³eæ: Mê¿czyzna
  • Wiadomo¶ci: 207
« Odpowied¼ #20 : Lipiec 08, 2010, 08:44:17 »

jak sobie ¿yczysz  ;)
empatia to wspó³odczuwanie po³±czone z sympati±, ¿yczliwo¶ci± (i pokrewnymi uczuciami) do drugiej osoby/istoty
to co ty nazywasz empati±, to jedynie to techniczna czu³o¶æ

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
  • P³eæ: Kobieta
  • Wiadomo¶ci: 1503
    • stare forum
« Odpowied¼ #21 : Lipiec 08, 2010, 12:07:20 »

Rozi, mam nadziejê, ¿e nie czujesz siê przymuszana przeze mnie i moje teksty do poznania kr.
w sprawie krokodyli panuje miêdzy nami nieporozumienie :) ja je badam ju¿ od kilku miesiêcy, tylko ¿e ja ich nie czujê i nie widzê tak jak ty, dlatego usi³ujê sobie sklasyfikowaæ to o czym piszesz w oparciu o w³asne odczucia energetyczne. przymusiæ siê mnie do niczego nie da, w istocie :) ja to sprawdzam sama dla siebie, bo wiem, ¿e ty wiesz co gadasz, ale nie mam do tego dostêpu poprzez wgl±dy. ja ich po prostu nie widzê. a z kolei jedyni moi znajomi, o których - wzoruj±c siê na twoich opisach - by³am pewna, ¿e maj± krokodyle, ty stwierdzi³e¶ ¿e nie maj±. dlatego dla mnie to jest niejasne i próbujê skumaæ o co chodzi.

Symbiont mo¿e byæ pomylony z inicjacjami/energiami jaszczurzymi, istotnie. Pamiêtam takiego pana, którego pokaza³a¶ w pierwszym po¶cie w tym w±tku. On ma takie energie [i to s± dla niego jego naturalne energie], ale symbionta nie ma.
no on dla mnie akurat wyra¼nie by³ jaszczurzy, ale tu ju¿ nie rozumiem, bo dzia³a tak jak opisujesz dzia³anie krokodyli, a jednak ich nie ma. i st±d dla mnie zmy³ka, nie potrafiê tego rozró¿niæ.

pk,
"techniczna czu³o¶æ" to wra¿liwo¶æ na rodzaj przep³ywaj±cych energii. skrajny przypadek takiego rodzaju odczytu emaptycznego opisa³a jak zwykle niezast±pione le guin w "szerzej ni¿ imperia i wolniej" (w tomie opowiadañ wszystkie strony ¶wiata), choæ ona siê tam powo³uje na inspiracjê ksi±¿k± "ten który kszta³tuje" r. ¿elaznego.

ale nie oceniajmy ch³opaka, bo nie wiemy jaki jest.
¿eby to rozró¿niæ, musia³by¶ siê zastanowiæ, jak on siê zachowuje podczas takiego odbioru cudzych emocji i jak siê ludzie przy nim czuj± i po kontakcie z nim.
wszystko jest energi±

akwroclaw

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #22 : Lipiec 08, 2010, 03:40:04 »

Rozi, ja bym proponowa³ skupiæ siê nie na obiektach w±tpliwych [wahamy siê, czy posiadaj± kr, czy nie], a na niew±tpliwych [które na bank posiadaj± symbionta]. W taki sposób mo¿emy siê porozumieæ.
Jak chcesz, pode¶lê listê, [której poproszê nie publikowaæ - kwestia dóbr osobistych osób z listy].
Zreszt± ile¶ osób mo¿na wyczaiæ z mojej strony o kr.

Pan "dzia³a tak jak opisujesz dzia³anie krokodyli". Fajnie, ale raczej SAM jest kim¶ z natury jaszczurzej, nie ma za¶ symbionta.
S± za¶ osoby nie bêd±ce z natury jaszczurami a np. lud¼mi z linii ew. z ziemi, którzy maj± symbionta.
Rozumiesz ró¿nicê?

Mam wra¿enie, ¿e masz trudno¶æ w rozpoznaniu, poniewa¿ obecne tendencje karmiczne s± u CIebie nastawione raczej na badanie ciemnych/piekielnych energii i Dusza jest raczej na nie nastawiona [na identyfikacjê, rozpoznanie, jak pies wêszy].

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
« Odpowied¼ #23 : Lipiec 08, 2010, 11:38:20 »

no ale krokodyle to te¿ ciemne energie przecie?
listê po¶lij, ale tak ¿eby by³y zdjêcia, na cud nie mam konta, wiêc nie mam jak sprawdzaæ kto co ma.
albo pro¶ciej - zalinkuj tutaj osoby znane, publiczne, my¶lê ¿e to im nie zaszkodzi.
wszystko jest energi±

pk

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #24 : Lipiec 09, 2010, 01:16:50 »

chyba mam krokodyla :(

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
Odp: Ludzie pierwotni i ewolucyjni
« Odpowied¼ #25 : Lipiec 10, 2010, 07:16:06 »

a chcia³by¶? ;D
wszystko jest energi±

pk

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #26 : Lipiec 13, 2010, 03:04:25 »

jak sobie ¿yczysz  ;)
empatia to wspó³odczuwanie po³±czone z sympati±, ¿yczliwo¶ci± (i pokrewnymi uczuciami) do drugiej osoby/istoty
to co ty nazywasz empati±, to jedynie to techniczna czu³o¶æ
to ja my¶la³em, ¿e jestem empatyczny, a ja mam to techniczne czucie w³a¶nie. a to ci historia ;D
taka ciekawa sprawa... trochê niepokoj±ca.
odk±d dowiedzia³em siê, ¿e ten kolega ma krokodyla, zrozumia³e sta³y siê dla mnie jego zachowania. jestem nawet pewien, ¿e jego krokodyl atakowa³ mnie wiele razy, ale sobie ze mn± nie radzi³ po prostu. nigdy nie czu³em siê w jakikolwiek sposób ¼le po kontakcie z tym koleg±.
jednak kiedy krokodyl zosta³ zdemaskowany, nasze kontakty nie tyle siê popsu³y, co praktycznie w ogóle ze sob± nie rozmawiamy. byli¶my teraz 3 dni na wyje¼dzie z grup± znajomych i praktycznie zero rozmów. wczoraj zrobi³em domówkê i to samo.
czy to mo¿liwe, ¿e taki krokodyl zostaj±c zdemaskowanym, uznaje, ¿e nosiciel nie ma po co spotykaæ siê z tak± osob± jak ja i po prostu utrudnia nam teraz swobodne kontakty?

no i mam tego krokodyla mentalnego i widzê teraz jak on dzia³a. jak ludzie siê czêsto czuj± po kontakcie ze mn±. mia³em ¶wiadomo¶æ tego, ¿e czasami przyt³aczam innych swoj± osob±. nie rozumiem tylko do koñca jak siê tego krokodyla pozbyæ raz na zawsze...?

Rozalia

• Administrator
  • Ekspert
    • stare forum
« Odpowied¼ #27 : Lipiec 13, 2010, 04:39:26 »

andrzej ci powiedzia³ ¿e masz? to bêdzie ciekawe, bo sama siê zastanawiam o co chodzi. dla mnei ogromnym zaskoczeniem i odkryciem by³o skumanie, ¿e krokodyl nie wygl±da jak krokodyl i ¿e w zasadzie nie jest osobn± istot±, tylko  po prostu rodzajem energii ;D
mo¿e jak wróæimy z wyjazdu, ja i niko, to walniemy sesje w 3 i zobacyzmy co z tym kr?? bardzom ciekawa! i moze siê uda go pu¶ciæ. to znaczy na pewno siê uda, je¶li tego chcesz. pytanie tylko jak.
wszystko jest energi±

pk

• Aktywny u¿ytkownik
« Odpowied¼ #28 : Lipiec 13, 2010, 07:00:38 »

oj chcê i to bardzo, bo to strasznie upierdliwa energia jest. dopiero zaczynam powoli zauwa¿aæ jak mi przeszkadza³o i przeszkadza w ¿yciu.
no tak wysz³o, ¿e andrzej wykry³ u mnie krokodyla mentalnego i mogê ¶mia³o potwierdziæ jego obecno¶æ.

rodzaj energii? czyli te energie, które krokodyl zjada itd id± do mnie czy gdzie?
a tak w ogóle doceniam twoje zaanga¿owanie w forum, ale urlop masz kobieto ;D

Aquu

• Zaawansowany u¿ytkownik
  • P³eæ: Mê¿czyzna
  • Wiadomo¶ci: 375
« Odpowied¼ #29 : Lipiec 13, 2010, 07:19:06 »

Na stronie Andrzeja albo tutaj powinno byæ to opisane, bo wydaje mi siê, ¿e czyta³em.